LADDBOX IQ 22KW 3P T2-S ERANG-E IQ HOME

​​​​​​​eRange IQ för hemmaladdning är laddstationen som har allt. Integrerad fulldynamisk lastbalansering ger optimalt utnyttjande av tillgänglig ström, samtidigt som du får full kontroll på förbrukningen via inbyggd, MID-godkänd energimätare. RFID-läsare ger smidig access och kontroll över vem som laddar.

eRange IQ kan också anslutas till CloudCharge-app så att du kan se förbrukning, få varningar och styra åtkomst via mobilen. CloudCharge ger dig även tillgång till Nordens största nätverk av destinationsladdare. För att ansluta till CloudCharge måste eRange IQ vara ansluten till internet. Fulldynamisk lastbalansering fungerar både online och offline.

eRange IQ är utvecklad för att tåla nordiskt klimat. Versionen med uttag har ett fjäderbelastat lock som skyddar uttaget från snö, vatten och smuts.
Fördelar:

Integrerad fulldynamisk lastbalansering – maximalt med ström för laddning
Upp till 22kW – flexibel lösning
Integrerad MID-godkänd energimätare
Integrerad RFID-läsare – bestäm vem som får ladda
Anslutning till CloudCharge – full kontroll via mobilen
Tydliga ljussignaler – se status
Inbyggd typ B jordfelsfunktionalitet – högsta säkerhet

Easee


Easee är marknadens intelligentaste laddbox. En liten men dock så kraftfull elbilsladdare som passar alla hem och alla elbilar. Den är utvecklad och producerad av Easee i Norge för elbilsladdning i nordiskt klimat. Laddboxen anpassar sig helt efter dina behov och låter dig ladda din elbil på både 1- & 3-Fas med en ställbar effekt om 1,4 - 22kW. Laddboxen är utrustad med TYP-2 kontakt (EU standard) och har som standard en integrerad JFB typ B, som enkelt återställer sig genom att koppla in och ur kabeln. Du kan installera upp till 3 enheter per säkrings grupp.