DEFA POWER HOME 22KW

DEFA Power – laddstation med 22kW, 6 meter fast kabel och display. Det smartaste sättet att styra strömmen, så att du kan ladda till lägsta kostnad med maximal effekt.

​​​​​​​- Optimerar den tillgängliga strömmen.
- Ansluts med WiFi, 4/5G eller LAN.
- Hantera alla ström- och fasbehov på alla europeiska marknader.
- Med PowerSmart undviks pristoppar när strömmen är som dyrast.

LADDBOX IQ 22KW 3P T2-S ERANG-E IQ HOME

​​​​​​​eRange IQ för hemmaladdning är laddstationen som har allt. Integrerad fulldynamisk lastbalansering ger optimalt utnyttjande av tillgänglig ström, samtidigt som du får full kontroll på förbrukningen via inbyggd, MID-godkänd energimätare. RFID-läsare ger smidig access och kontroll över vem som laddar.

eRange IQ kan också anslutas till CloudCharge-app så att du kan se förbrukning, få varningar och styra åtkomst via mobilen. CloudCharge ger dig även tillgång till Nordens största nätverk av destinationsladdare. För att ansluta till CloudCharge måste eRange IQ vara ansluten till internet. Fulldynamisk lastbalansering fungerar både online och offline.

eRange IQ är utvecklad för att tåla nordiskt klimat. Versionen med uttag har ett fjäderbelastat lock som skyddar uttaget från snö, vatten och smuts.
Fördelar:

Integrerad fulldynamisk lastbalansering – maximalt med ström för laddning
Upp till 22kW – flexibel lösning
Integrerad MID-godkänd energimätare
Integrerad RFID-läsare – bestäm vem som får ladda
Anslutning till CloudCharge – full kontroll via mobilen
Tydliga ljussignaler – se status
Inbyggd typ B jordfelsfunktionalitet – högsta säkerhet

ZAPTEC PRO


En smart och effektiv laddstation för större parkeringsplatser i bostadsrättsföreningar och samägande-fastigheter, företag och nybyggda fastigheter. Med en laddningseffekt på 22 kW kan du ladda din elbil för en räckvidd på 110 km på bara en timme. Den tillgängliga effekten fördelas dynamiskt på alla laddstationer. Zaptec utför last- och fasbalansering, och laddstationen växlar dynamiskt mellan enfas- och trefasladdning för maximalt utnyttjande av den tillgängliga effekten. Zaptec Pro är certifierad med högsta säkerhetsstandard.

ZAPTEC GO ASPHALT


Zaptec Go är marknadens minsta och smidigaste laddbox. Den passar alla laddbara elbilar och hem. Zaptec Go är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Laddboxen är certifierad med högsta säkerhetsstandard. Den har integrerat jordfelsskydd. Lastbalansering som tillval. Elektroniskt lås, kan låsas permanent av användaren.

​​​​​​​* Passar alla bilar
* 80% mindre och lättare än andra laddboxar på marknaden.
* Alltid ansluten - automatiska regelbundna uppdateringar
* 10 gånger snabbare laddning än vanligt eluttag.
* 5 års garanti
* Certifierad med högsta säkerhetsstandard