LADDBOX IQ 22KW 3P T2-S ERANG-E IQ HOME

​​​​​​​eRange IQ för hemmaladdning är laddstationen som har allt. Integrerad fulldynamisk lastbalansering ger optimalt utnyttjande av tillgänglig ström, samtidigt som du får full kontroll på förbrukningen via inbyggd, MID-godkänd energimätare. RFID-läsare ger smidig access och kontroll över vem som laddar.

eRange IQ kan också anslutas till CloudCharge-app så att du kan se förbrukning, få varningar och styra åtkomst via mobilen. CloudCharge ger dig även tillgång till Nordens största nätverk av destinationsladdare. För att ansluta till CloudCharge måste eRange IQ vara ansluten till internet. Fulldynamisk lastbalansering fungerar både online och offline.

eRange IQ är utvecklad för att tåla nordiskt klimat. Versionen med uttag har ett fjäderbelastat lock som skyddar uttaget från snö, vatten och smuts.
Fördelar:

Integrerad fulldynamisk lastbalansering – maximalt med ström för laddning
Upp till 22kW – flexibel lösning
Integrerad MID-godkänd energimätare
Integrerad RFID-läsare – bestäm vem som får ladda
Anslutning till CloudCharge – full kontroll via mobilen
Tydliga ljussignaler – se status
Inbyggd typ B jordfelsfunktionalitet – högsta säkerhet

LADDBOX A-C CHARGE 22KW 3-FAS, 6-32A, KABEL T2-KONTAKT

En praktisk AC laddbox för ladda din el/ ladd-hybrid bil. Med integrerat DC-RCM jordfelsskydd och inbyggd energimätare. Med en tydlig färgdisplay som visar pågående laddning.

Ladda ner gratis appen EVSEMaster för din smarttelefon (Android och iOS), och anslut till laddboxen via Bluetooth/Wifi. Du har då möjlighet att ställa in veckoplanerare för vilka tider dygnet runt, laddboxen ska ladda bilen. Inställningsbar laddningsström via app.

Stomme av Aluminium med hög kapslingsklass och slagtålighet för skydda elektroniken och komponenterna på ett mycket bra sätt. Med varningsfunktion på display, överhettningsskydd, jordfelsskydd, överströmsskydd, och över/under-spänningsskydd.

Godkänd enligt CSA, CE, FCC, NTC, CCC.